Ota aikalisä ajattelulle coaching-yksilövalmennuksessa

Me jokainen tarvitsemme aikaa ja tilaa ajatella hyviä ajatuksia luottamuksellisessa ja rohkaisevassa ilmapiirissä. Coaching-valmennus tarjoaa sinulle juuri sitä. Käännekohdissa, uusissa aluissa ja työelämän haasteissa on hyvä ottaa aikalisä ja miettiä, mihin on menossa ja miksi?

Yksilövalmennus sopii sinulle parhaiten silloin, jos haluat pohtia asioita luottamuksellisesti ja omaan tahtiisi coachin tuella. Tällöin keskitymme vain sinun tavoitteisiisi ja oivalluksiisi, ja coach toimii matkallasi rinnallakulkijana rohkaisten ja peilaten sinulle edistymistäsi. Tervetuloa elämäsi ehkä hienoimmalle matkalle!

Lue lisää: Mitä coaching on?


Olen käyttänyt Igniten Katjaa tarinankerturina ja coachina. Molemmissa rooleissa Katja kykenee vahvan läsnäolon ja kuuntelun keinoin löytämään ja sanallistamaan asioita, joita ei koskaan omin avuin löytäisi tai varsinkaan sanoittaisi. Molemmissa prosesseissa sain oivalluksia, joita en koskaan omin avuin ilman ulkopuolista luottamuksellista ja samalla terävän analyyttistä keskustelukumppania olisi tavoittanut. Lämmin suositukseni.
(Coaching- ja Tarinankerturi-asiakkaan palaute)


Näin valmistaudut coaching-yksilövalmennukseen:

Varaa aika coaching-valmennukseen varauskalenterista, sähköpostitse tai tekstiviestitse/WhatsApp-viestitse.

Tapaaminen toteutetaan sovittuna ajankohtana. Varaathan virtuaaliselle keskustelulle häiriöttömän tilan.

Ensimmäisellä tapaamiskerralla visioit ja asetat tavoitteesi coaching-prosessille ja määrität askeleita, joilla pyrit tavoitettasi kohti.

Sovimme jatkotapaamisen n. 3-4 viikon päähän tai haluamaasi ajankohtaan. Coaching-tapaamisten välillä jatkat kehitysaiheidesi tai mahdollisten itsellesi asettamiesi välitehtävien työstämistä.

Viimeisellä tapaamiskerralla vedämme yhteen prosessia ja kehitystäsi matkan varrella. Oppimiskokemustesi ja oivallusten tutkimista teemme jokaisella tapaamiskerralla. Coachina herättelen uusia näkökulmia kysymysten ja harjoitusten avulla sekä todistan ja peilaan sinulle edistymistäsi yhteistyömme ajalta.


Ota yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan aloitustapaamiseen!

Lue lisää näiltä sivuilta ja ota yhteyttä, niin autan sinua mielelläni eteenpäin unelmiesi ja tavoitteidesi suuntaan. Mietitään yhdessä keinot, joilla sinä pääset eteenpäin − ehkä helpommin kuin uskotkaan!

Otan vastaan asiakkaita viihtyisässä valmennustilassani Hämeenlinnan keskustassa sekä virtuaalisesti Zoom-kokousalustalla ja puhelimitse, joten yhteistyöllemme ei ole maantieteellisiä rajoituksia.

Tervetuloa yhdelle elämäsi ehkä tärkeimmistä matkoista!

Valmentajana toimii muutosvalmentaja ja Certified Business Coach® Katja Nurminen, jolla on kokemusta niin asiantuntijatehtävistä kansainvälisessä viestintäorganisaatiossa, siirtymisestä palkkatyöstä yrittäjäksi kuin kokonaisvaltaisista henkilökohtaisen kasvun prosesseistakin. Lue minusta lisää esittelystäni.