Löydä loistosi ja voimavarasi -ryhmävalmennus naisyrittäjille

Tule mukaan naisyrittäjien business coaching -ryhmävalmennukseen, joka alkaa verkossa tammikuussa 2021!

Ryhmä kokoontuu Zoom-neuvottelualustalla kaikkiaan viisi kertaa: tammikuulta huhtikuulle kerran kuussa ja seurantatapaamiseen kesällä ryhmän kesken sovittavana aikana. Ryhmiä on keväällä kaksi, toinen lauantaisin klo 10-13 ja toinen keskiviikkoisin klo 15-18, joista voit valita itsellesi paremmin sopivan ajankohdan.

Luvassa intoa, tsemppiä ja selkeyttä tekemiseen upean ryhmän tuella! Määrittelemme jokainen valmennuksen ajaksi yhden suuremman tavoitteen ja joka kerta jonkin osatavoitteen (joka vie sinua parhaiten eteenpäin) väliajaksi ja juttelemme kokemuksistamme seuraavalla tapaamiskerralla!

Coaching on aina sinun kasvuasi tukeva prosessi, jonka tavoitteena on tukea sinua kasvun ja muutoksen matkallasi!

Kun et himmennä omaa loistoasi, oikeat ihmiset rakastavat sinua

Ryhmävalmennuksen tavoitteena on luoda rohkaisevaa ja kohottavaa naisenergiaa ja tunnistaa itse ja yhdessä henkilökohtaisia vahvuuksiasi, voimavarojasi ja uusia, rohkeita mahdollisuuksiasi loistaa ja menestyä yrittäjänä.

Oletko kyllästynyt pyörittelemään (usein aika lailla samoja) ajatuksia ja bisnesideoita itseksesi ja haluaisit jakaa ja kehitellä niitä hyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä – ryhmässä, joka hyvällä tavalla toimii palautteen antajana ja accountability partnerinasi sekä kysyy uteliaana ja tuomitsematta, mitä olet kokeillut sitten viime kerran ja millaisia tuloksia olet saanut? Kaikista kokemuksista ja oivalluksista voimme yhdessä oppia, kun useita viisaita naisia kokoontuu saman pöydän ääreen.

Coaching on luonteensa mukaisesti avoin ja kyselevä valmennusmetodi, jossa ei opiskella tiettyjä sisältöjä, vaan oivallukset ja ideat syntyvät ryhmätehtävien, keskustelun ja omien pohdintojen kautta. Ryhmässä pohditaan viikkoaiheiden lomassa jokaisen ryhmäläisen omia tavoitteita.

Viiden viikon valmennusohjelma koostuu seuraavista viikkomoduuleista:

1. viikko: Tutustuminen ja unelmointi
Mikä on unelmasi? Millaista on unelmiesi arki? Entä mikä on sinulle tärkeää? Millainen arki ja bisnes saavat sinut syttymään? Mitä haluat saada aikaan ja saavuttaa? Millaisia ovat liikevaihtotavoitteesi tai muut menestyksesi mittarit? Mihin haluat keskittyä juuri tänä keväänä?

Tällä viikolla tulemme tutuiksi toisillemme, jaamme tarinoita ja annamme mielikuvituksemme lentää – unohdamme arjen rajoitteet, sen mihin emme usko pystyvämme ja mikä pelottaa (se saattaa jopa olla upea ja rohkea omassa voimassasi loistaminen). Annamme viisaan sisimpämme ja yhteisen energiamme luoda jokaiselle ikioman hienon ja rohkean vision siitä, miltä juuri sinun tulevaisuutesi voisi näyttää ja teemme unelmakartat siivittämään upeaa yhteistä syksyämme ja matkaamme.

2. viikko: Nykytilanne, energia ja hyvinvointi
Tukeeko arkesi unelmiesi saavuttamista? Miltä arjen kohinasi ja autopilottisi näyttävät? Mistä saat energiaa ja mikä syö sitä? Ovatko työ- ja vapaa-aikasi riittävässä tasapainossa? Miten huolehdit itsestäsi ja hyvinvoinnistasi? Onko sinulla aikaa myös itsellesi?

Tällä viikolla katsomme unelmiemme karttaa ja mietimme (myös viikkosuunnitelmien ja kalenterin avulla), millaisia arjen valintoja visiomme toteuttaminen meiltä edellyttää. Miten voit vaalia omaa hyvinvointiasi joskus kiireisessäkin yrittäjä- ja perhearjessasi?

Millaisia pieniä tapoja ja valintoja voit lisätä osaksi arkeasi ja mitä ehkä karsia, jotta unelmistasi ja paremmasta hyvinvoinnistasi voi tulla totta. Elämää ei tarvitse panna kerralla uusiksi, vaan riittää, että karsit pari viheliäisintä tottumusta ja vaihdat tilalle muutaman uuden ihanan – koska olet sen arvoinen ja haluat pitää hyvää huolta itsestäsi.

Hyvinvoinnilla on huipputärkeä rooli hyvän fiiliksen syntymisessä ja siinä, että valtaako mielesi arjessa innostus vai epätoivo… Hyvän ja huonon työ- tai myyntipäivän erona voi olla se, oletko tehnyt tietoisia hyviä valintoja vai puurratko pitkää päivää sivuuttaen terveellisen ruoan, liikunnan, inspiraation lähteet sekä leppoisat hetket yksin ja läheistesi kanssa. Ne saattavat kiireen hetkellä jäädä ensimmäisenä pois, vaikka niistä viimeisenä olisi varaa luopua. Kuulostaako tutulta?

Et ole yksin, sillä ajankäytön ja energian hallinta on yksi jokaisen yrittäjän keskeisistä haasteista. Sinulle on ehkä tuttua myös se, että arjen pyörteissä ehdit juuri sammutella isoimmat tulipalot, mutta et aina ehdi ajatella – entä jos aina välillä (myös hyvän, samanhenkisen porukan kanssa) pysähtyisit miettimään, että onko tekemisesi oikean suuntaista? Tuottaako se sopivasti liikevaihtoa ja onko se aidosti sitä, mitä sinä haluat tehdä?

3. viikko: Sinun tarinasi ja vahvuutesi
Miten erotut joukosta? Mikä sinusta tekee erityisen – juuri sinut? Tällä viikolla pääset määrittelemään omia erityispiirteitäsi, vahvuuksiasi ja omaa tarinaasi ja niitä katsotaan myös ryhmäharjoitusten keinoin – muut ryhmäläiset varmasti huomaavat sinussa (ja sinä heissä) jonkin ihanan piirteen, joka vaikuttaa sinusta itsestään selvältä.

Pääset miettimään myös, miten voit tehdä tarinaasi entistä rohkeammin näkyväksi myös bisneksessä ja asiakkaillesi. Saat kirjoittaa itsellesi uuden hissipuheen oivallustesi pohjalta. Kun et himmennä omaa loistoasi, oikeat ihmiset rakastavat sinua. Luoksesi löytävät juuri ne oikeat asiakkaat ja yhteistyökumppanit, joiden kanssa yhdessä saat tehdä sitä, mitä rakastat ja saatat miettiä, että oikeastiko tästä hommasta vielä maksetaankin?

4. viikko: Ihanneyleisösi ja 3 kuukauden jatkosuunnitelma
Keitä ovat ihanneasiakkaasi ja miten voit palvella heitä? Millaisia steppejä otat seuraavien kolmen kuukauden aikana – seurantatapaamiseen mennessä? Tällä viikolla määritämme kolmannen viikon vahvuuksien ja tarinan pohjalta myös ihanneasiakkaidesi erityispiirteitä ja niitä tuotteita ja palveluja, joita haluat tänä keväänä heille tarjota. Keskeisessä osassa myös visiointi kohti tulevaa – mitä haluat loppuvuotta kohti saavuttaa ja mitkä ovat onnistumisesi mittarit?

5. viikko: Seurantatapaaminen alkusyksystä
Mitä olet saanut aikaan kolmen kuukauden aikana? Miten suunnitelmasi ovat toteutuneet ja kuinka ideasi ovat kehittyneet ja syventyneet valmennuksen jälkeen? Tällä kerralla käymme läpi ryhmäläisten oivallukset ja kuulumiset ja vedämme yhteen valmennuksen antia.

Tervetuloa huikealle matkalle omiin oivalluksiisi, naisenergiaan ja yrittäjyyteen! Ilmoittaudu mukaan jo tänään!

Ryhmät kokoontuvat Zoom-neuvottelualustalla tammikuusta alkaen neljä kertaa ja kesällä seurantatapaamiseen ryhmän kesken yhdessä sovittavana päivänä.

Yhteen ryhmään mahtuu 4–7 osallistujaa, joten kannattaa ilmoittautua jo tänään! Ryhmiä on kaksi, toinen lauantaisin klo 10-13 ja toinen keskiviikkoisin klo 15-18, joista voit valita itsellesi paremmin sopivan ajankohdan.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset sähköpostitse: katja@ignitecoaching.fi.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Valmennuksen hinta on early bird -hintaan 590 euroa + alv. Maksu suoritetaan verkkokaupassa tai laskulla valmennuksen alussa.

Ryhmän vetäjänä toimii Katja Nurminen, joka on Certified Business Coach®, NLP Master Practitioner, yrittäjien ajattelukumppani ja itsekin yrittäjä viestinnän, valmentamisen ja internet-markkinoinnin aloilla.

Tervetuloa mukaan huikealle matkalle omiin oivalluksiisi, naisenergiaan ja yrittäjyyteen!