Mitä coaching on?

Mistä unelmasta tai tavoitteesta sinä haluaisit tehdä totta?

Coaching on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen yhteistyösuhde, jossa sinä saat pysähtyä ajatustesi äärelle, syventää itsetuntemustasi sekä ottaa rohkeita ja sinnikkäitä askelia kohti haluamaasi muutosta tai tavoittetta. Coachina tehtäväni on uskoa sinun unelmiisi ja kulkea rinnallasi selkeyttäen ja vahvistaen ajatteluasi, arvojasi, tavoitteitasi ja voimavarojasi erilaisten kysymysten, tehtävien ja harjoitteiden avulla.

Coaching on aina myös kokemuksellista ja kokeilullista oppimista − uusia ideoita, niiden testaamista käytännössä ja seuraavien askelien linjaamista sen mukaan, mikä toimi ja mikä ei. Epäonnistumisia ei olekaan, vaan voit oppia kaikesta ja tehdä seuraavalla kerralla toisin.

Mahdollisuuksiasi, unelmiasi ja voimavarojasi koskeva viisaus on valmiina sisälläsi, kunhan syvennyt sen kuunteluun, purat esteet sen ympäriltä ja keskityt pienin, oikeansuuntaisin päätöksin siihen, mikä sinulle on aidosti tärkeää, mitä voit asioille tehdä ja mihin sinun kannattaa seuraavaksi tarttua.

Tehtäväni coachina on kysyä, rohkaista ja kyseenalaistaa − tarttua langanpäihin ja vetää esiin uusia, selkeyttäviä näkökulmia ajatteluusi ja toimintaasi, jotta voit rohkaistua käärimään hihat ja kokeilemaan uutta. Tiedostamisessa ja oivalluksissa on valtavaa muutosvoimaa, ehkä oletkin jo kokenut sen! Kun ajattelu ja ajatusmallit muuttuvat, se näkyy myös toiminnan tasolla kuin itsestään.

Coachingissa sinä tuot keskustelun aiheen, asetat tavoitteet ja vastaat niiden toteuttamisesta. Coachina en opeta tai neuvo sinua, vaan johdattelen prosessia tavoitteidesi suuntaan ja luon kysymyksillä ja kuuntelulla hyväksyvän ja rohkaisevan tilan sinua varten. Monille meistä yksi hienoimmista kokemuksista coachingissa on tulla kiireettömästi kuulluksi, kuunnelluksi ja rohkaistuksi.

Coaching-prosessi räätälöidään kestoltaan ja sisällöltään toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Prosessin luonteeseen kuuluu, että tapaamisten välillä tapahtuu yhtä tärkeää kehitystä (juuri sitä kokeilullista oppimista) kuin itse tapaamisissa − ja kasvu jatkuu luonnollisesti myös coaching-yhteistyön jälkeen.

Coaching-keskustelut ovat aina ehdottoman luottamuksellisia ja jäävät vain coachin ja asiakkaan välisiksi. Organisaatiocoachingin kyseessä ollessa prosessin edistymisestä voidaan raportoida asiakkaan esimiehelle asiakkaan kanssa sovittavalla tavalla.

Yhteistyön aluksi solmitaan aina kirjallinen coaching-sopimus Suomen Coaching‐yhdistyksen suositusten mukaisesti.

Ota yhteyttä ja varaa aika aloitustapaamiseen!

Lue lisää näiltä sivuilta ja ota yhteyttä, niin autan sinua mielelläni eteenpäin unelmiesi ja tavoitteidesi suuntaan. Mietitään yhdessä keinot, joilla sinä pääset eteenpäin − ehkä helpommin kuin uskotkaan!

Otan vastaan asiakkaita ensisijaisesti viihtyisässä valmennustilassani Hämeenlinnan keskustassa, mutta liikun mielelläni sopimuksen mukaan Etelä-Suomen alueella. Palveluihini kuuluvat myös coaching-tapaamiset virtuaalisesti tai puhelimitse, joten yhteistyöllemme ei ole maantieteellisiä rajoituksia.

Tervetuloa yhdelle elämäsi ehkä tärkeimmistä matkoista!

Valmentajana toimii business coach ja muutosvalmentaja Katja Nurminen (Certified Business Coach®, NLP Master Practitioner), jolla on kokemusta niin asiantuntijatehtävistä kansainvälisessä viestintäorganisaatiossa, siirtymisestä palkkatyöstä yrittäjäksi kuin kokonaisvaltaisista henkilökohtaisen kasvun prosesseistakin.

Lue valmentajaesittelystäni lisää siitä, miksi minulle on sydämen asia työskennellä valmentajana ja toimia sinun tukenasi kasvun ja muutoksen matkallasi.